zigenarliv dreamin'

jag saknar malta så himla mycket ikväll, eller jag saknar alltid tiden där nere, men det är något speciellt med just ikväll. eller så är det inte malta jag saknar. vad gör du för nytta på den där ön bredvid storbritannien? säg det... '
jag är rätt trött på mit vanliga liv, vill för det mesta bara ta mitt pick och pack och dra härifrån, ifrån sverige, ifrån allt.
spelar det någon roll? nej kanske ingen, kanske allt egentligen

vad vet du om månljuset förän du blivit sönderslagen under det? och vad vet du om gryningen förän du mött varje morgon med sömnlösa ögon? och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den? och vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva. hon kommer aldrig tillbaka, hon kommer aldrig tillbaka. det är mitt eget fel, vad som hände med mitt hjärta. för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna, stanna. jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan. sprid ut bensinen över solnedgången, riv ner staden, häll ut havet ända bort till horisonten, tysta ner musiken. hon kommer aldrig hit igen.

lyssnar på håkan och tänker..









på dig. godnatt


restart

som ni eventuellt ser så har jag fixat till bloggen och äntligen passar den mig mer.
jag ska försöka att fota och uppdatera så mycket som möjligt och som jag även lovat
ska det blir mer foto, mindre text och bara jag!

jag åker till kroatien på fredag så då kommer jag trycka av både en och två gånger.
men det är ju faktiskt galet fint väder hemma också, så jag får väl gå ut och jobba lite
på brännan. vi hörs, ses och så. pussva!

floria


malta 22/05/09 - 08/06/09








RSS 2.0