Våran väg den har varit fucked up rakt av



såhär passande lägger jag upp en bild från sälen med sptur1 i vintras.
snart dags för lite barcelona med er, den 2a oktober sticker vi. yey

nu skulle jag egentligen varit påväg till träningen, men nej, skånetrafiken ansåg väl det vara olämpligt.
för er som inte fattar så går det inga bussar hem till kågeröd efter klockan halv 7 på kvällen, vem är det som är mest isolerad här egentligen? vi.

idag vaknade jag av att anna väcker mig och frågar om jag vill äta frkost med henne, men gentleman som jag är så ville jag inte gå upp då, så hon fick äta själv. haha. sen somnade jag om, anna hade stuckit till jobbet så jag hade inget som kunde väcka mig. klockan kvart över 11 vaknar jag igen, lite halft panikslagen för jag skulle ju duscha och allt innan jag begav mig till svalöv. väl i svalöv så träffade jag jessica som planerat, spelade lite wii, mario kart ftw och jag var grym för jag kom 2a en gång, vad jag kom resten behöver vi inte snacka om. sen fick jag brännskivorna efter ett litet mysigt talk med henne om resan som har sin start på lördag, åh <3 efter detta gick jag genom halva svalöv för att nå marlenes hus och hämta lindas kofta, sen tog jag bussen hem, och på den hittade jag bland annat matilda. vi gick hem till henne och drack äppel tropicana juice och sen begav vi oss hit, hon mår tydligen illa som ett djur.. asch inte lätt det där. snart kommer anna också hit, ska försöka få dom två att gå med att plocka fram de gamla familjespelen ikväll och bara mysa, som man bara kan med två av världens bästa vänner. helt ok dag. haha, emily, om du läser detta har jag nog blivit den ultimata marsvinsbloggaren nu. haha

saturday saturday saturday
asså, galet vad jag längtar sönder

hajdo

jag utbringar en skål för ingenting



vi var på ett spontant besök på stranden igårkväll
jag, jessica, karin och sara.
sjukt mysigt!

idag ska jag återigen till stranden, med anna
måste få upp en grund nu.

lööööördag


ciao


jag utbringar en skål för ingenting
en skål för allt vi gör före gryningen och efter skymningen

then tonight, tomorrow you're history


dagens tips är att lyssna på familjen, så sjukt go musik!

jobbat idag, solen sken och jag hade the killers i örat <3
tror jag lyckades få fram solbrännan litegrann, den gömmer sig väl dock.
ingen träning idag heller, öhe. jaja, på tisdag så.
fan, kom precis på att jag glömde skicka till jonas, åååhe

asså, jag förstår inte hur man kan lyssna på samtliga:
emd, ola, carola och samtlig mesmusik som endast spelas på rixfm....
all heder till din gata som förövrigt gör min dag, haha, så jävla härliga

gotta go.
hörs, ses osv
tjing




gillar att digga till refrängen trotts att det låter som cd:n har hack



grym bild tagen för ett år sen på mallorca med matilda, höhö
nej, men om vi skulle ta en runda på bells nu eller va?

nej, men asså? jag gör inte ett piss mer än att låta högtalarna sköta sitt. imorgon är det återigen jobb vilket jag verkligen fasar, herregud! jaja, på fredag är jag iallafall tillbaks till verkligheten, och jävlar i det vad i'm gonna be happy då! på tisdag drar min familj till småland, är ju jävligt glad att jag har bokat en och annan resa till kreta så jag slipper det där, det innebär alltså att jag home alone från tisdag-lördag, och på lördag sticker vi, gott!

aup, allt för idag.
(tackar johanna arnström... igen!)

btw, måste ge all heder till petter - det går bra nu, för att den låten är så jävla klockren.

Johanna Arnström

Ja, vad ska jag säga?
Hon har återigen gjort min blogg skitsnygg.
TACK!


nu ska jag duscha och sen ska jag till mina kusiner för att fira syster och kusin..
vi ses men hörs innan!
ciao

bounce










sjukt händelserik helg.
fest, bio, håkan hellström(!)
bilderna talar för sig själva, helt magiskt.

varför går jag ut? jag vill bara komma in

här sitter jag. alla andra har väl dratt till åhus eller va? nej, inte är jag så speciellt sugen på detdär, och inte kan jag åka dit heller för den delen, jobb och annat att sköta you see. dock sugen på lite partaj? och lite förändring, kan ingenting kul hända eller är vår värld bara uppbygd av massa vardagliga händelser? oh god. att gå upp halv 6 på morgonen, lyssna på musik och måla dörrar tjugofyrasju gör att man tänker till lite mer på sånt där. lever jag ett tråkigt liv eller? imorgon återgår jag till denna veckans rutiner. upp halv sex, åka bil i cirkus 40 minuter till staffanstorp, där det väntar en hel del målning och sån skit. ahdu, om en vecka är jag iallafall något nöjd, förutom att jag måste gå upp tidigt ytterligare en dag. jaja, after that i've got some money to spend. kan ju säga att uppehållet på kreta kommer bli riktigt vackert, ohjaohja. 16 dagar mina vänner, då är det fest nonstop jaaaadå. nog inte bra? nej inte alls.

men asså seriöst? checka livet.
nu drar jag, ha det fint

in the end, it dosen't even matter

hoho jag har fixat jobb, genom att endast ligga hemma och sola, fyfan vad jag är bra. haha, nej, men om sanningen ska fram så ringde pappa och frågade om jag ville jobba på hans jobb nästa vecka, måla och lite sånt. varför inte? lika bra, behöver pengarna ju. synd bara att man ska upp typ halv 5 hela veckan då, believe me jag kommer ligga död på fredagkväll. auch, tur man får en vacker belöning sen då iallafall

imorgon blir det först lund med elin, sen blir det landskrona med matilda och alla andra jag träffar. hoppas fan att sverige bjuder på hyfsat väder då också, hur kul är det att vara ute när himlen pissar regn...
åh ja, jag fick mina gladatiorskor och min efterlängtade hängsleklänning idag mh <3

allt för idag, hejdå

diary of jane

breaking benjamin - diary of jane
den absolut bästa låten som finns
hört den i början eller? <3
sen pricken över iet när han dansar till den i step up 2, jag tror jag dör.

ready?

shawty's a killa, but i rellay want him
and i'm gonna have him, tonight
straight heartbreaker, but it really don't matter
cuz i really want him, tonight

höhö, fest eller?
fatta jag är så jävla pepp nu, orkar inte med det assooooe
kreta kreta kreta ojdå ojdå

ikväll kommer negerjäveln (en viss matilda jönsson) hem,
kan ju säga att jag är där på dirren, ett och annat samtal
haha fan vad jag snackar fult idag, men kommer man härifrån eller?
i'm out of time and all i got is 4 minutes, måste sticka

ska bryta tränden och sluta med jävla "peace out"
så hajdå

(fyfan vad jag är oseriös, herregud. ni får leva med det)





Effect: Stereo x2

Acording to all known laws of aviation, there is no way that a bee should be able to fly. It's wings are to small to get it's fat little body off the ground. The bee, of course, flies anyway - because bees don't care what human think is impossible.
haha, jag diggar den stenhårt!

idag har faktiskt gjort en massa vettiga saker här hemma, som till exempel målat fönsterbräden, gått med hund, lagat kycklingsoppa till min familj och kollat ännu en gång på step up 2 the streets. första gången jag såg den filmen tyckte jag inte den var speciellt bra, funderar dock på att ändra min åsikt nu? matilda kommer snart hem, det gillar jag! höhö, jag har bestämt att jag ska träffa henne så fort hon sätter sitt tryne bakom sin lilla dörr.

imorgon kommer förhoppningsvis hanna, karin och linnea hit för att mysa och planera lite ytterligare inför kreta. jag pallar inte vänta längre, nu tycker jag att det kan vara den andra augusti. TJING

peace out
emelie

let me think about it

härlig dag idag. har varit på stranden med karin, brände mig nog inte? haha. sen stack vi till city gross och köpte kycklingröra och bröd och grejer, picknick i hennes trädgård sen ftw! nu har jag sett film med mami och jag känner hur det svider på hela mig vid minsta rörelse, vad ska man göra? 

kan ju säga att jag och karin hittade festlåten nr1 innan, kryddar vi den på kreta? höhö
fredde le grande vs ida corr - let me think about!

nope, nu ska jag dra upp där uppe for a minute, vi hörs och såhär. pappa och brorsan kommer väl också snart antar jag, dom har varit och besökt det där ociviliserade område med miljontals knott som jag har nämt här en gång tidagre.. just nu kan jag nog inte ens tänka mig ett tråkigare ställe att vara på? oh shit.

btw, just have to berömma mig själv för att jag är så jävla aktiv här.. ja gud

peace out!
emelie

i don't mind if you don't mind

helt galen vecka, men vad gör man? igår var inte så jävla bra, haha, fyfan.. och träningen på det? jo, jag var rätt död. hanna har kommit hem från malta, stranden med henne och karin imorgon då eller? mjo.. hoppas på fint väder. shit, jag är så jävla trött, så idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt. vad händer i helgen?

gott, tackar vi för den!

peace out
emelie

livin' on the edge

haj. nu, när jag tänker på det blir jag lite deprimerad? alla mina kompisar är iväg på semester, seriöst? vad ska jag ta mig til.. och matilda drar till turklandet imorgon, anna är iväg på något jävla läger, hanna är på malta, jessica är i italien.. alltså nej, vad ska jag göra med mitt liv. tur det bara är en månad kvar till 2:a augusti, fest eller?

var en runda i helsingborg igår med ett gäng friska brudar (+en kille), såg på bio. doomsday it was. den var ganska svinig, man ville typ spy? men det ligger väl i vardagen att man delar ut tallrikar, grillar en kille levande, och sedan köttar upp honom för att sedan äta upp honom, yey. nej, sånt + jag = dålig kombination.

och vad händer resten av veckan? hoho
hör av er.

peace out
emelie



 


RSS 2.0