Tvivel

DET KALLAS TVIVEL, det där som stör, ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och jag ser hur du tänker dig bort, hur du längtar till nåt som en fågel i bur. En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans, det känns tomt, ellerhur?

Hyllning:
Tvivel - Lars Winnerbäck



i-rony

Elin dansar sjukaste dansen här bredvid mig nu. Det har varit en galen helg, men kul, javisst! Tack för det alla som stod för bravaderna.

HYLLNING:
I-rony - Sophia Somajo


mammas gata

Man säger tiden är förbi, snart är det för sent, livet det går fort och det är svårt att hinna med. Men vi kanske kommer ses en juldag i lund, kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund. Kanske fortfarande kommer försvinna i din blick, drömma om den framtid som vi aldrig fick. Och vi kanske skriker ut musiken och trots alla strapatserna i livet kommer vi fram till att vi trivs med hur poletten föll, om vi kanske lämnar spår hem parallellt genom snön, som ändå blåser bort efter ett halvt andetag. Och du säger det var uppenbart, att det aldrig var du och jag, så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns, slipper kännas vid svidande förr i tider. Kanske var vår historia en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår.


Timbuktu har gjort det igen, den här gången fick han hjälp av Supreme, Promoe och Andreas Grega. Pure love.

clementiner

Finns det något bättre?

Nej.
Sjukt viktig frukt.

Nu ska jag ösa musik och städa mitt rum.


telefonsamtal

Gårkvällens spelkväll blev riktigt lyckad, även om man bara kom tvåa. Många sjuka kommentarer, röda mössor och glada skratt. Tack för det!
Helgen har varit mysigt, trots att den har varit vit. Nu är det bara en jäkla massa festande de kommande helgerna, men det ser jag framemot, jag bangar inte fest!

Jag fick ett telefonsamtal klockan 4 i natt, ett väldigt förvånande sådant. Men jag ska inte klaga, det är alltid kul att få telefonsamtal från andra sidan Europa.

Har blivit kär i en Micheal Jackson-låt också. Jävligt konstigt för att vara jag, som egentligen är ganska anti Micheal (haha, förlåt alla besatta jävlar).
They don't really care about us, är det iallafall.

Godmorgon, puss och nu är det frukost.

spelkväll

Jag sitter här och väntar på att få någon spännande citronpasta som min kusin ska laga till mig och hennes bror, min andra kusin. Sedan ska vi bege oss till Rävetofta (out in nowhere), för att träffa våra andra kusiner och där ska vi ha spelkväll. Jag är nyförvärv för den här gången så vi får se hur bra det går för mig idag.

Over and out! (fred ut)

"redit grann den där"


Idag såg jag Samuel Haus i Malmö. Jag höll på att dö.

De snyggaste killarna now living:
Robert Pattinsson,
Ed Westwick,
Oskar "Kihlen" Linnros
OCH Samuel Haus. Typ.


white trash beautiful

00.02 och jag har äntligen fått till min design någorlunda. Tror jag gör en ny header imorgon iallafall, kanske.. ja, kanske. Dags att sova, samling klockan 9 imorgon för ännu en dag av kyla och filminspelning.

Puss och godnatt!

Hyllning:
White Trash Beautiful - Everlast


empire state of mind

Jag älskar musik, kommer aldrig sluta säga den meningen.

Det har varit en intressant dag som spenderades i Malmö. Vi har tema i skolan den här veckan, vilket i detta fallet betyder att vi ska spela in film - DM3 sköter den tekniska biten och TUR3 sköter det som händer framför kameran. Underskatta inte vädret alltså, jag säger bara det. Vi var vid västra hamnen runt 10 och alla jävlar som befann sig på plats hade isbitar till fingrar (och tår) när jobbet väl var gjort. (Jag räknar mig själv som en jävel).

Jaja, orkar inte skriva mer om det nu.

He said "Son, have you seen the world? Well, what would you say if I said that you could? Just carry this gun, you'll even get paid". I said "that sounds pretty good". Black leather boots, spit-shined so bright. They cut off my hair, but it looked alright. We marched and we sang, we all became friends as we learned how to fight.
A hero of war, yeah that's what I'll be. And when I come home they'll be damn proud of me. I'll carry this flag, to the grave if I must. Because it's a flag that I love, and a flag that I trust.
I kicked in the door, I yelled my commands. The children, they cried, but I got my man. We took him away, a bag over his face, from his family and friends. They took off his clothes, they pissed in his hands. I told them to stop but then I joined in. We beat him with guns, and batons not just once, but again and again.
A hero of war, yeah that's what I'll be. And when I come home they'll be damn proud of me. I'll carry this flag, to the grave if I must. Because it's a flag that I love, and a flag that I trust.
She walked through bullets and haze, I asked her to stop, I begged her to stay. But she pressed on, so I lifted my gun and I fired away. The shells jumped through the smoke and into the sand, that the blood now had soaked. She collapsed with a flag in her hand, a flag white as snow.
A hero of war, is that what they see? Just medals and scars, so damn proud of me. And I brought home that flag, now it gathers dust, but it's flag that I love, a flag that I trust.
He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?”

Hyllning:
Empire State of Mind - Jay Z ft. Alicia Keys
Wake up - Rage Against the Machine
HERO OF WAR - RISE AGAINST (igen) <3<3<3<3<3


att störa sig på folk


Idag pratade jag lite med en vän om att störa sig på folk och jag sa att det skulle komma upp i min blogg - här kommer det.

Jag blir ofta irriterad på folk av helt sjuka anledningar - det kan vara om en person är för glad för ofta, för gnällig, för snäll eller bara allmänt för dum i huvudet. När jag hittar nåt litet irriterande hos en person stör jag mig oftast inte bara på det som är irriterande utan på hela personen och på vad allt personen gör och säger. ALLT! När detta händer är jag sååå övertygad om att det är JAG som har rätt verderingar och tankar kring detta så att jag glömmer att se det från två håll. Personen jag stör mig på kanske inte tycker att jag beter mig som man ska i alla sammanhang? Varför är det alltid jag som har de rätta åsikterna? Vem fan bestämmer vad som är rätt?


Ni som är inne här och läser, om ni känner mig eller vet vem jag är. Hur upplever ni mig som person? Det hade varit jävligt kul att veta - positivt som negativt. KOMMENTERA NU!

tankar på kvällskvisten 2


Ni som inte orkar whine kan sluta läsa redan nu.
Detta inlägget är egentligen bara till för mig.

På senaste tiden, mest på kvällarna, har jag börjat känna att jag inte riktigt orkar längre. Instägd. Totalt jävla lonely. Det är så patetiskt och jag hatar att känna såhär. Jag hatar att folk jag en gång stått nära glider ifrån mig, folk som jag verkligen tycker om. Jag hatar att jag försöker ge de här människorna uppmärksamhet utan att det ger något som helst resultat. Jag är inte lika intressant för dem som jag en gång var. Det får mig nästan bölfärdig. Fan. Jag får för mig att det inte finns någon kvar här på jorden som egentligen tycker om mig för den jag är. Jag vet att det inte är sant, men jag inbillar mig saker. Jag kan få för mig de absolut värsta sakerna och ingen kommer någonsin förstå vad jag menar. Ingen kommer förstå, för jag kan inte sätta ord på det själv. Det känns verkligen jobbigt att dela med mig av detta, men jag klarar inte av att ha allt inom mig längre. Det känns som om jag inte räcker till. Jag är jag, but it's not enough. Samtidigt är jag inte den som ändrar på hela mig för att försöka passa in, det gör ju bara hela skiten värre. Ingen gillar någon som egentligen inte finns. Nä, jag är jag, rakt igenom. Jag kunde egentligen ha pratat om de här sakerna med vilken av mina vänner som helst, men det är svårt, för jag tror inte att någon av dem hade förstått mig. Men jag älskar er, det vet ni om.

I always say how I don't need you but it's always gonna come right back to this 
- Please, don't leave me.


together we cry


Jag känner så jävla mycket, utan att kunna sätta ett enda finger på vad jag faktiskt har för känslor. Det är diffust. Väldigt suddigt. Men en kompis till mig sa igår att allt "at the end of the day" alltid handlar om att ha någon. Det är så jävla sant. Jag vill bara ha någon. Någon som bryter mitt mönster, lägger till en färgklick i min annars så gråa vardag. Ja, där har vi det. Det borde hända något nu. 

Nu ska jag återgå till att skriva ett manus som ska handla om Turning Torso. Var bara tvungen att få ur mig ett och annat. Tack för mig.


Hyllning till:
We Cry - The Script
Laughing With - Regina Spektor


shine on me


Lys upp min vardag.



01.24 och det är måndag imorgon. Jag ska upp klockan halv 8 och jag sover inte.
V A R F Ö R ?


heartbreaking


Okej. Nu är jag verkligen jätteledsen. Jag har precis insett allvaret i att jag tappade mitt minneskort till mobilen ute i fredags. Detta betyder ingen musik på bussen tills jag kan skaffa ett nytt eller till och med köpa mig en ny iPod, eftersom jag gjort av med min förra? VAFAN? Jag är så kass. FAN.

Jag är patetisk också, här sitter jag och bölar över att jag inte kan få lyssna på musik på bussen på morgonen, medan en liten stackare i Afrika inte fick mat idag, igår eller någon dag denna veckan.


MEN FORTFARANDE... min musik :'(

let's unwrite these pages ...


... and replace them with our own words.

Helgen har varit jättebra. Då menar jag verkligen i toppklass.

Fredagen började bra på 7-tåget mot Helsingborg. Jag, Matilda, Fia, Marléne och Jessica började med bästa tänkbara humör inne på Tapas, några billiga shots blev det allt för att sedan ta bussen mot Dalhem och Fias bror, där förfesten skulle hålla hus. Väl framme var stämningen på topp och vi fortsatte vårt alkoholintag (jag var ganska dålig på det där den här kvällen, varför? GRYM FRÅGA, men jag hade kul ändå!) Iallafall, runt halv 12 begav vi oss in mot knutpunkten och galen som Matilda är for hon av bussen en hållplats för tidigt utan att ge en minsta vink till oss andra. Jaha, där såg vi henne susa förbi utanför rutan och alla som var med vid detta tillfälllet kan intyga att det var något av det roligaste. HAHAHA! Anyway, efter 45 minuter innte på Stinzen stack vi sedan till målet för kvällen - Tivoli. Jag hade aldrig varit där innan (har bara varit 18 i 2 veckor), men det var helt okej. Kvällen slutade klockan 4 i min säng - jag sov jäkligt gott den natten kan jag säga.

Vaknar 12.02 på lördagen och började redan då förbereda mig inför ännu en kväll med festligheter. Utan aningar om när, var och hur jag skulle ta mig in till Lund där dagens tillställningar skulle hålla hus får jag ett sms av Emily och vi bestämmer oss för att ses innan ett tag. Träffar Emily och Ida i Lund runt 7 och tar en buss mot Yasmine halv 8. Det var meningen att jag skulle ta 12-tåget hem igår, men nä, så slutade det inte riktigt. Yasmines 18årsfest var jätterolig och bjöd på god thaimat och massa dans. Peppen slutade inte och folket föreslog att vi skulle dra ut efteråt och jaaaa, givetvis skulle vi dra ut! Anna föreslog att jag kunde sova hemma hos henne och så blev det. Det blev en nice kväll inne på Karlssons/Babe, eller vad tusan det heter, som förövrigt är en av de bästa klubbarna jag varit på. Grymt härlig! (Ja, jag har varit 18 i 2 veckor och bara varit på 3 klubbar av Sveriges utbud än så länge MEN jag har spenderat rätt mycket tid utomlands så jag vet vad jag snackar om ändå.)

Tack för helgen och extra tack till Yasmine!

Så, varsågod, ikväll blev det ett äkta "marsvinsbloggsinlägg" som jag och Emily en gång brukade kalla det.

Vi hörs.

happy


Once a failure, always a retard. Go trough them books, just dream. I went to school with an offer for my teacher, he thought "please don't look down on me", but I will. Well, I don't care about your modern decoration in your home so why should you care about mine? I've had enough of this comfort conversation, in my mind you're all retards anyhow. So if you think love will come towards you like a warm summerbreeze, you got your head among the clouds and you will never bre free. You'll spend many night alone, I know. So if you feel the way I do it don't matter, cuz I'll never know how you feel. But if you do then sure I'll be flathered, in my mind it's all different anyhow. Cuz I think love will come towards me like a warm summerbreeze, I got my head among the clouds and I will never be free. I spend many night alone, oh, oh, oh.
- Johnossi

So what if it hurts me? So what it I break down? So what if this world just throws me off the edge, my feet run out of ground. I gotta find my place. I wanna hear my sound, don’t care about all the pain in front of me. I'm just trying to be happy, I just wanna be happy.
- Leona Lewis


summerbreeze - johnossi
happy - leona lewis
hero of war - rise against
cancer - my chemical romance

kommentera mera


!


david guetta


David Guetta kommer till Malmö. Slagt den 23/10. JATACK! Den helgen kan ju bara resultera i sjuk eftersom det blir 20-årsfest i folkan dagen efter. GÖTT!

konstaterande


Jag konstaterade nyss att jag inte vill gå och lägga mig för att slippa gå upp imorgon. Om jag stannar uppe ett tag till känns morgondagen längre bort. Nej, det händer inget hemskt, jag bara fasar att gå upp tidigt.

Mamma köpte en ny tandborste till mig idag. Ska snart inviga den tänkte jag. Sen får jag väl sova iallafall. Fan då.

genius music


Alltså. Har ni någon gång tänkt på hur viktigt musik är? Tänk er en fest utan musik. Fan vad fail. Jag är kär i musiken, ska gifta mig med den, yep!

Har fått en förkärlek till Lorents & M. Zakarias, sjukt grymma. Ye, jag står på toppen baby och jag mår toppen baby - OM! Särskilt Baby! och Vi mot världen. 

Har precis insett hur mycket gött skit som väntar. Megafester, utekvällar, Berlin, KRYSSNING, ännu en utgång i Stockholm och om allt går som planerat, Hawaii hela mars 2010. Mycket sjukt nu, som vi säger. MYCKET SJUKT NU!


crawl


Nu sitter jag här. Alldeles tom egentligen. Förvirrad. Jag har alltid varit så säker på vad jag vill göra efter gymnasiet. Jobba, åka jorden runt, komma bort från Sverige, uppleva något annat. Men vill jag detta längre? Klart jag vill. Men jag har kommit på en annan sak. Jag älskar datorer, att designa med hjälp av den här skrothögen är väl i princip något av det roligaste jag vet. Men tyvärr kan jag inte så jäkla mycket om det. Jag vet att jag hade kunnat vara grym inom detta ämnet, jag vet verkligen det. Varför har jag aldrig tänkt på detta innan? Jag skulle egentligen gått på typ IT - min systerskola. (Sorry alla kära läsare från klassen). Men SÅÅÅ jävla kul det hade varit! Fan, här kommer jag på det, med 8 månader kvar av gymnasiet. Underbart!

Min helg spenderades i Stockholm. Alltså, det livet, jag hade gjort allt för det. Jag tror det är det som är grejen. Jobba med datorn, designa, bra inkomst, bo i Stockholm. RIKTIGT FINT! Jag hade inte bangat, som vi brukar säga.

Fast världen är kvar. Väntandes på mig och jag tänker inte förneka att jag vill se den med. För det vill jag, så in i helvete. Fan, varför vill man så mycket? Varför känns det som om tiden inte räcker till?

(Kings of Leon är extra bra ikväll. I Miss You!) 

det går sådär nu


Sitter här i en alldeles perfekt lägenhet i Stockholm. Det blev väl ett eller två glas champagne för mycket igår och på 11 cm klack ramlade jag omkring på Stureplan. Det hela slutade runt 1. Vi satte oss i en taxi som skulle ta oss hem, tog hur lång tid som helst. Jag såg Stockholms alla gatuljus flyga förbi utanför bilrutan och en evighet senare var vi framme. Vet ni hur länge jag satt i den här taxibilen? I sju minuter. Det var nog det sjukaste den kvällen.

Nu laddar vi upp igen. Ikväll blir det ett återbesök som förhoppningsvis kommer sluta lite bättre än igår. HAHA

RSS 2.0