closer

Som lovat tänker jag nu berätta om gårdagen. Och var ska jag börja? god mat, härligt folk & gratis sprit - bästa tänkbara kombinationen. Yngst på stället var jag nog, men vafan gör det? Ingenting. Nej, igår var verkligen svårslaget. Sjukt lyckat och en massa tack till Amelie & Nina som stod för det hela. Man fick ju må som man förtjänade imorse, men det var bara att duka fram panodilen för att sedan bege sig till Hardebega för att spela en sjuk match där motståndarna hade ledningen med 1-0, vi kvitterar till 1-1 och sedan tar ledningen till 2-1 och sedan vinner dom med 6-2, inte riktigt bra?

and i don't want the world to see me
cause i dont think that they'd understand
when everything's made to be broken
i just want you to know who i am
GOO GOO DOLLS - IRIS <3
nostalgi!!!!!


peace out!




  


inga problem

dags att förbereda sig för kvällens bravader
rapporterar om festligheterna imorgon
kan ju säga att det ska bli jävligt härligt!

PEACE BRO'



Last chance to lose control

Jag måste städa mitt rum och det finns verkligen ingenting som är tråkigare. Förutom ibland, när det faktiskt visar sig vara hyfsat kul att plocka i ordning (vad skrev jag precis?!). Synd bara att denna väldigt sällsynta såkallade känsla oftast inte visar sig, och om den visar sig råkar jag inte vara där det behövs städas och logiskt sett så visar ju inte känslan sig då i alla fall. Ja, fatta eller inte fatta..

Min bror är på sjukhuset. Han har skadat foten, men om det är mer än en stukning vet jag inte ännu. Kanske visar sig vara brutet? Rätt kul för då kan jag låna hans kryckor... Skämt å sido. Fast, man får kanske kryckor även när man bara har stukat?

Det har visat sig att ett flertal bra band/artister kommer visa sina trynen på scen på Malmöfestivalen och att jag näst intill varje dag kommer få ta de lila tågen mot Sveriges tredje största stag under denna vecka. Frågan är bara om folk vill åka dit med mig, och se det jag vill se? Det har jag inte tänkt på ännu... Fast före detta kommer både Landskronakarnevalen och Helsingborgsfestivalen äga rum, men frågan är hur enformigt det kommer bli och hur kul det kommer vara att se alla fjortisar springa omkring och tro att hela staden är en fest? Nja.. det blir väl en dag i vardera stad.

Nu ska jag faktiskt hasa mig upp ur stolen, skruva upp musiken och starta damsugaren. Blir så deprimerad av att höra den jävla apparaten överrösta allt, så tur jag har ett högtalarsystem som kan överrösta den.. HÖHÖ

Peace out!
emelie


you do it, and you do it so well

Är nu äntligen hemkommen från ett ociviliserat område med miljontals knott, eller jag kom hem igårkväll egentligen. Kan ju säga att jag har ett och annat mygg/knottbett på kroppen. Tur festligheterna börjar så fort man entrear skåne. Känns som om jag har missat en massa - gröningen med jiss&hanna och co, stadsparken med josse och co, match mot sösdala (som mitt kära lag tog hem med 3-2, som matilda sa så hade det varit en turkietvänding, och hej, den matchen var så jävla härlig!) hemmakväll med kretagänget igår.. men I'M ALIVE - mest för att det är sommarlov och för att vi har ett helt lov framför oss! Ikväll börjar det iallafall, vi ska hem till fian och jag och matilda ska se sverigematchen, vettefan om dom andra ska men jag SKA!

nu ska jag till matilda och bli brun, ciao

peace out!


Don't waste your time, or time will waste you

14 juni och det är sommarlov.
Jag tackar för en perfekt avslutningsfest igår och speciellt tack till Linnea som stod för hela arrangemanget. Vi grillade och dansade loss kan jag ju säga, underbart. Bara att fortsätta, hela sommaren ska bli ett fett partaj!

Jag har inte uppdaterat på typ sjuhundranittiotvå år så jag tänkte det var lika bra att jag tog tag i det hela. Folk dör ju faktiskt när det inte finns något att läsa på http://emelieekholm.blogg.se.

Kan ju också meddela att det här med bara är ca 45 dagar till det bär av till Kreta och visst blir man hyfsat taggad till det när man tar en titt ut genom fönsterrutan idag? Det började just att hagla...

För att inte bli den ultimata "marsvinsbloggaren" så får jag väl fördjupa mig lite i något intressant ämne också.. Det enda värdelösa med det är väl att jag just nu inte har något att fördjupa mig i, vilket ni säkert blir alldeles förkrossade av att läsa, så jag tänker faktiskt avsluta dagens inlägg här och nu med ett enkelt peace out.

Peace out!

how can we win when fools can be kings?

i'll show you a god that falls alseep on the job.


RSS 2.0