sladd funnen, bilder uppladdade.

sitter här och om vartannat plågas jag av whitney houstons smöriga låt "where do broken hearts go".. jaja, säkert urfin text och allt det där men jag klarar inte av sånt fjåneri, allt för att jag sökt på "heartless" på itunes. råkar ju finns två topplåtar som heter just så nuförtiden. lazee & kanye west, grymma killar.

min kamerasladd är funnen, och här är några bilder jag hittade där.
enjoy.

(btw, klaga inte på gatulampan mitt i raketen)



men jag skiter väl helt ärligt i

Borde inte folk ibland få uppleva något drastiskt?

"Skillnaden mellan vardagar och helg. Svaret är enkelt; Igår var jag arbetslös och idag är jag ledig."
Rätt kul citat Afasi & Filthy.

Eliiiiiiiiit

Hej. Jag har en bild som jag ska lägga upp, men min så otroligt söta syster har snott min kamerasladd, så det blir en annan gång helt enkelt.

"Mina vänner kallar mig för wow-jocke. Eliiiiit"
Splendid.

Nu har skolan satt igång på allvar. Ich habe viel hasaufgabe zu tun y mi habitacion es muy desordenado! Thank god it's friday tomorrow. I could really need some freetime. På tal om helgen, så är iallafall lördag 100 % planerad. Det blir ett besök hos mina kusiner, för min morbror tar läkarexamen. På kvällen bjuder Johanna på Carbonara alá Italia och sedan blir det fest. Behövligt.

Jag blir så trött på människor ibland. Jag orkar verkligen inte med folk som klassar sig själva bättre än andra och tar förgivet att andra människor presterar eller gör saker sämre än en själv. Folk som bara fliker in sin "åh, så rätta åsikt". Folk som tror att ALLA beundrar deras liv. Nej, jag hade inte bytt för något i världen. Nu hade jag tänkt att försöka komma till ett bra avslut här, men tydligen är det inte det lättaste. Jag vill väl komma till något i stil med "öppna ögonen och inse att ni inte ett dugg mer värda en någon annan människa på denna planeten". Ja, där satt den.

Jag har ganska mycket ilska i kroppen mot vissa personer men jag väljer att behålla det för mig själv for now.

Jag är inget fan av blondinbella och jag förstår INTE folk som lägger ner tid och läser hennes blogg.
Ja, hon har pengar OCH NEJ, jag är inte avundsjuk, jag är bara arg för att någon kan få så mycket pengar på exakt INGENTING. För hennes blogg är ju exakt INGENTING? Hur kan man följa en helt random människas liv och läsa detaljerat om vad hon gör, vad hon sminkar sig med, vem hon träffar, vad hon handlar, var hon handlar, vem hon handlar med, vad hennes klädstorlek är, vilken lektion hon har idag, vem som stylade hennes hår igår, vilken medicin hon tar, hur många katter hon träffat i sitt liv osv osv osv osv osv och verkligen tycka om att läsa det? Var finner ni intresset? FAAAAIL!

00.10
Jag ska sova.
Imorgon väntar turismlektion, tyska.... HAHA KIDDING!
Godnatt! Family Guy - ON!

I gbg-regn eller i kåge-snö.

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är de enda som når in

- Håkan Hellström

Jag ska flytta till Göteborg när jag blir äldre. Det är något med den staden som lockar mig. Jag kan inte sätta fingret på det. Det kan ha att göra med deras underabra dialekt, som jag gärna hade sett smitta av sig på min otroliga skånska. Det kan också ha att göra med att Göteborg är så fint, eller hur alla spårvagnar korsar alla vägar, eller hur Liseberg fyller alla barns hjärtan med glädje, eller hur Göteborgarn i "Hata Göteborg" gör att man verkligen ler och ser det positiva i varje sekund, eller hur dom säger "gö", "go" hela tiden, eller att alla heter Glenn (Fast Glenn är ett fult namn). Jag vet inte, men Göteborg har sin charm men exakt vad som är det bästa är ett mysterium.

Vad jag känner nu är iallafall ett stort behov av att komma bort härifrån. Jag vill inte vara kvar. Jag vill uppleva saker. Se saker, utom Kågeröds torg och pizzerian Tre Stjärnor. Jag vill uppleva världen. Leva mig in i andra kulturer och miljöer. Nej, ett och ett halvt år kvar, sen tar jag studenten och jag kommer inte vara kvar här länge, det kan jag lova.

Jag är lite deprimerad också, över en egentlig bagatell. Mina twilightböcker är slut. Jag vill läsa fyran NU! Varför kommer den inte ut förän i Mars? Deep depression. Jag funderar på att fixa fram den på engelska, men eftersom bibliofuckingteket i Lund anser att jag är skyldig dom 75 kr för att inte ha lämnat tillbaka någon annan oväsentlig bok i tid så får jag inte det. (Precis som dom inte har tillräckligt med böcker redan?!) Äh, kamma er.

Ojoj, fördjupninsarbetet är avslutat. Jag har inte fotat något roligt heller, så därför får ni inget kul fotografi idag, men jag lovar att det kommer komma det också.

Nu ska jag göra något kul och försöka dränka mina tankar i något.
Hejdå.


Got a case of a love bipolar

Gamla och opublicerade bilder på mig som inte liknar mig, som jag precis lekte med i picasa.






RSS 2.0