waste of time


Idag har jag och Emily återigen suttit fyra timmar i telefon, kanske till och med fem. Ca en halvtimme av den här tiden spenderades till pluggande, vilket mer eller mindre var meningen med hela samtalet. Jaha, var gömde sig min självdisciplin? Jag som till och med letade fram den tidigare idag. Kände mig mäkta motiverad till att plugga. "Jag klarar det här, det kommer gå skitbra!" sa jag till mig själv om och om igen. Lögn. YOU BIG FAT LIAR! Haha, vafan?! Jag kan inte det här provet. Jag som tyckte att jag skulle vara så duktig ikväll. OCH VARFÖR I HELVETE KÄNNS MITT SKRIVANDE HÄR SOM NÅGON JÄVLA TRÖST?! Det hjälper mig fan inte någonstans! Det slösar bara viktig tid som jag egentligen borde lägga på att ha huvudet försjunken i min turismbok! Ändå, ändå fortsätter jag skriva här. Känslan detta förmedlar är i princip "Ja, men beklaga dig i bloggen, då ordnar sig allt. Då förstår alla varför du inte kan ditt prov. Då är du ursäktad". Varför känner jag så då?  Precis som om dessa minuterna av skrivande kommer hjälpa mig imorgon. Precis som om min lärare kommer fram till mig och säga "Jag läste din blogg igårkväll och jag förstår dig". Det händer aldrig. På detta provet kommer jag aldrig uppnå det betyget jag strävar efter. Det händer aldrig.

23.44, godnatt!

fint


"Six million people in the world. Six billion souls. And sometimes.. all you need is one"

torsdagskväll


Hej och hå. Kom precis ner på mitt rum, såg precis klart idol. Jaja, där finns en tjej i det programmet jag hade gjort allt för att strypa, sen kommer ANDREAS och tar orden ur munnen på mig. TACK!

Iallafall. Idag hade pappa med sig säsongskorten till HIF hem, bästa plats dessutom! Så jag och pappa åkte in till Helsingborg runt fem för att heja lite på di röe. Jag förstår inte hejaklacker alltså. Hur kan folk vara så pinsamma att de skriker "en jävla massa bönder" till folk som kommer från Stockholm?! Haha, så jävla sjukt. Men, HIF tog iallafall hem matchen med 3-2 och det var en fröjd för ögat att se Henrik Larsson göra 2-0 målet, underbar frispark det där!

Juste, sen vann ju SpTur3 innabandyturneringen idag. Det var nog det sjukaste jag varit med om! VI ÄR BÄST!

Låtar jag hyllar ikväll:
Rise Againste - Give it all
Henock Achido ft. Sophia - Pusher
Alexis Weak - Inne på klubben

copycat


"Jag har blivit så in i helvetes känslig på sistonde..
Det är ju ändå illa när det börjar bli i den grad då
jag faktiskt känner av det själv.

Kanske är hösten som gör det. Kanske blir man
påverkad när man ser nykära par springa runt
och hålla handen i stora yllevantar.

Nej. Inte jag." - Emily Bengtsson (http://emilyyy.blogg.se)


WORD EMILY!
(Fast jag hade velat radera de tre sista orden).


huvudverk, kan komma plötsligt.


Jag försov mig idag. Klockan 05.45 ringde min klocka, som vanligt när jag börjar första lektionen kl 08.45. Jag snoozar alltid upp mot 10 gånger innan jag hasar mig upp ur sängen. Jag hatar att gå upp, vet ni hur jobbigt det är? Kl 07.11 kommer mamma ner och frågar "När ska du ta bussen?" Jag tar en snabb titt på klockan och inser att jag försovit mig ännu en onsdagsmorgon, det är nämligen tredje gången jag inte kommer på spanskalektionen på onsdagarna.

Jaha, roligt.

Jag vänder mig och och tänker att jaja, jag kan sova i 20 minuter till om jag ska ta nästa buss. Något positivt i det hela iallafall. Somnar om. Efter, vad jag anser vara 10 minuter, hör jag mamma skrika på mig där uppeifrån igen "Emelie, har du gått upp?". En andra gång tittar jag på klockan. 07.50. 

Jaså, det var ju ännu roligare.

Det betyder att jag kommer missa min andra lektion också eftersom jag måste gå hemifrån kvart över för att hinna med bussen 26 över. Om jag inte hade behövt duscha hade jag hunnit. Men nu behövde jag det. Iallafall, mamma går till jobbet och mina syskon håller ett förjävla liv på ovanvåningen. Plötsligt upptäcker jag att jag faktiskt har så jävla ont i huvudet. Huvudverk, kan komma plötsligt. Haha, herregud. Jag vänder mig om och somnar för tredje gången denna morgon.

Här sitter jag nu. 12.36. Fortfarande ont i huvudet. Nej, det var faktiskt ingen undanflykt, det är faktiskt sant. Jag har precis sett en film och käkat citronfil. Har ni haft kul i skolan?

Take care.

tankar på kvällskvisten 1


And I'd give up forever to touch you, cause I know that you feel me somehow. You're the closest to heaven that I'll ever be and I don't wanna go home right now. And all I can taste is this moment, and all I can breathe is your life. Sooner or later it's over, I just don't wanna miss you tonight. And I don't want the world to see me, I just don't think that they'll understand. When everything's made to be broken, I just want you to know who I am. You can't fight the tears that aint coming, or the moment of truth in your lies. So when everything feels like the movies, yeah you bleed just to know you're alive. Goo Goo Dolls - Iris

Det måste ju vara en av världens aboslut finaste låtar och till en viss del känner jag faktiskt igen mig i den.

Jag känner för vinter idag. Kallt utomhus, men varmt och mysigt inomhus. På med stora halsdukar och gosiga jackor och sitta och dricka en riktigt varm kopp chai-latte på espresso house med nära och kära. Ja, vi skulle givetvis dricka vars en och inte dela på en och nej, jag är inte så vuxen så att jag dricker kaffe eller te, det är så vidrigt.

Min design är alldeles fucked up, rent ut sagt! Jag måste göra något åt det, men jag orkar inte ikväll.

Låtar som bör hyllas ikväll:
Maia Hirasawa - Gothenburg
Rise Against - Swing life away
Melissa Horn - Långa nätter

OCH:
Slipknot - Duality
The Used - Blood on my hands
DET ÄR GALET!

Tack för mig.


thinking of you


Once you've had a taste of perfection.. Perfektion. Jag undrar om det ordet ens borde existera. Alla är så långt ifrån perfekta.

Får ni också en speciell känsla ibland när ni lyssnar på en viss låt? När man lyssnar på den låten spelas en rad minnen upp i huvudet och precis de känslorna du upplevde när du då lyssnade på den kommer tillbaka. Man blir typ helt sentimental.

Från den ena till det andra. Något jag grubblat över ett tag är hur livet hade sett ut om man inte gjort vissa val i livet. Om jag till exempel inte hade valt att byta från Filbornaskolan i Helsingborg till Turismgymnasiet i Lund den dagen då jag satt på tåget på väg till fina Helsingborg klockan sju på morgonen och fick ett telefonsamtal från mamma som sa att jag faktiskt kommit in i Lund. Jag hade ju inte ens varit på Turismgymnasiet då, men ändå sa jag hejdå till allt nytt jag lärt känna den senaste veckan och bytade.. Ibland ångrar jag mig, eller nej, jag ångrar inte mig, jag vill bara veta hur mitt liv hade sett ut nu om jag valt att gå kvar i Mp1c den där dagen. Men jag är ändå så jävla glad att jag valde att sätta min fot som elev i SpTur1's klassrum dagen efter.. Jag har ju träffat så fina människor.

Andra inlägget inom två timmar. Jag slår snart rekord.

Jag ska iallafall fortsätta skriva lite till. Jag ska nu dela med mig av min glädje för det är så mycket som händer och hela denna månaden kommer bli PARTYMÅNADEN NR1. EXTAS

1. Jag fyller 18 år om exakt 7 dagar och 1,5 timme. 29/9 för att vara exakt. Det firar vi genom att dra ut och äta på resturang i Malmö!
2. Jag, Matilda och Fia drar till Stockholm den 2/10. Vi ska bo hos hennes bror och det kommer bli så jävla galet!
3. SpTur3 ska ut och resa igen! Den här gången drar vi till Berlin och vi ska ta nattfärjan till Tyskland för att sedan fortsätta 2-3 timmar med buss, men färja mellan 22.00 - 07.00 är väl inte fy skam va? HAHA gud, vad sjukt det kommer bli.
4. Dagen efter vi kommit hem från fyra partydagar i Berlin ska jag, Emelie, Sandra och eventuellt Josse på kryssning mellan Stockholm och Åbo. Det är egentligen en "Rhodos Reunion" och det är bara Emelie som varit på Rhodos, men vem fan bryr sig? Herregud, jag är så pepp!

Sen får jag ju inte glömma att jag och Emelie antagligen får besked i veckan om vi ska till HA-FUCKING-WAII I EN MÅNAD i mars nästa år. Kan ni fatta det? Mitt liv är så jävla underbart just nu.

Nu har jag bloggat färdigt för idag. Tror jag.


i'm your pusher


Halli hallå. Nej, det är inte jul nu men ändå sitter jag här, en måndagskväll i mitten av september klockan tio i nio fast att jag har så mycket annat skit jag måste göra. Det handlar om prioriteringar och detta lockar ju bara så mycket mer än att analysera några stenblock från skissernas muséum i Lund, vilket vi ska guida om imorgon.  Skolarbete känns inte som alternativ just nu. Shame on me, men det löser sig, det gör det alltid.

Som ni ser så har jag ändrat min design litegrann igen, eller jag har suttit här i närmre tre timmar om jag ska vara ärlig.. Efter ett litet samtal med en god vän igårkväll bestlutade jag mig för att åtminstone försöka bli lite mer aktiv och seriös här, vi får se om det funkar helt enkelt.

Jag ber om ursäkt för att designen fortfarande är under konstruktion, det är ju seriöst sjukt mycket koder och grejs som ska ändras och eftersom jag lyckades göra något alldeles galet bestämde jag mig för att återställa hela kodmallen, vilket resulterade i att i princip allt som jag ändrat försvann.. Jaja, what to do you know.. Den kommer bli snygg en vacker dag, ge det lite tid.

Jaha, vad är anledningen till att jag börjar skriva igen? Jag känner för det. Helhjärtat. Jag vet inte om vad och jag vet inte om det är något som kommer intressera någon men jag ska ge det en chans. Vi får se hur det går.

Uppdaterar snarast.


awake

Vaken. Jag borde inte vara det vid denna tidpunkt, men ändå sitter jag här. 00.46.
Jag har inte skrivit ett ord här på veckor, eller åtminstone inte något seriöst,
men här sitter jag nu, redo att öppna mig inför världen. Haha, jag låter ju sjuk.
Senast jag skrev något här hade jag sommarlov. Det har jag inte längre.
Jag kommer aldrig ha sommarlov igen.

Så, nu bryter jag isen och sluta låta så jäkla sjuk i huvudet.
Det jag vill komma till är att det finns så mycket tankar i
mitt huvud just nu att jag bara måste skriva något.
Jag vet faktiskt inte vad, men något.
Det har jag gjort nu, tack för mig.

Jag kommer med en dunderuppdatering någon gång kring jul.
Puss sköna medmänniskor, nu ska jag somna till nån film.


RSS 2.0