diskussionsämne på fest

Jag var på fest igår. Satt och diskuterade med lite folk och till slut var vi ganska djupt nere i skiten alltså. Ämnet var folket du har omkring dig. Vi är alla omringade av 1:or, 2:or och 3:or.

1:orna - din familj. De som ALDRIG lämnar eller sviker dig, vad du än gör. Du har bara ett bestämt antal personer som passar in i den här kategorin.
2:orna - dina absolut närmsta vänner, din flickvän/pojkvän etc. De som alltid finns där om du vill prata, max ett telefonsamtal bort. De som alltid ställer upp. Finns vid din sida vad som än händer. Nästan som en 1:a, det enda ni saknar är era bilder på samma släktträd. För att veta om en person passar in här måste det nästan bevisas.
3:orna - folket omkring dig som utger sig för att vara dina vänner. De som ringer när det är fest hos dig och säger något i stil med "Hallå, läget? Det var fan längesen! Hört att du har fest idag? Ok om vi kommer eller?". De som kör ren uttnyttjning. En på-ytan-vän. De som undrar hur läget är av ren artighet utan att egentligen bry sig om svaret, alls. 

Det är inte förän man kategoriserar folk på det här sättet man verkligen inser..
Vet ni hur många 3:or man egentligen är omringad av?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0